U bevindt zich hier: Home

Welkom bij A. van Spelde Hoveniers

Geen enkel project is ons te min of gaat ons te ver

A. van Spelde Hoveniers bestaat sinds 1998 en is gevestigd in het Brabantse plaatsje Udenhout. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een eigentijdse en energieke aanpak. Kwaliteit en service staan bij ons bedrijf voorop. Daarom zijn wij bij ieder project dat we aannemen het vaste aanspreekpunt. U gaat met ons in zee en u heeft vervolgens geen gedonder met allerlei verschillende leveranciers. Nee, wij zijn altijd voor u de centrale contactpersoon.

Geen enkel project is ons te min of gaat ons te ver. We zijn in te huren voor het planten van een haagje, maar we zijn ook in te schakelen wanneer er een tuin van 1000m2 moet worden aangelegd. Wij zijn er om uw wensen in vervulling te doen gaan en om uw droomtuin te realiseren.

 

Deel deze pagina:
Ontwerp: fam Vinks complete tuin aanleggen in Geldrop
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Een foto van een klein idee wat beton en een paar lijnen. Maar wie kan dit in een goed ontwerp gieten samen met de wensen die we hadden. We kwamen uit bij Antoon, veel tegenwerpingen over onze idee├źn en ons achterlatend met vele vraagtekens. Toen viel het ontwerp op de mat en wow al onze wensen waren gehonoreerd een paar ontwerpen waar we volop mee mochten spelen en zo kwam er iets moois tot stand waar wij heel blij mee zijn ruimte, goed bij te houden, zeker niet alledaags en een uitdaging voor ons en Antoon en zijn mensen om te realiseren (Antoon was de enige die we gesproken hebben die bereid was te kijken naar onze voor de meeste onmogelijke vraag beton in de tuin) Er is in het hele proces steeds ruimte geweest om de plannen ter plekke aan te passen bij te sturen zodat het ook werkelijk geworden is wat wij zochten. Geen gezeur over meerwerk, er zaten zelfs werkzaamheden in die niet benoemd maar wel zonder meer gedaan werden. Ja tevreden en verrast dat uit een klein idee een heel nieuwe kijk kan ontstaan met onvoorziene maar wel heel welkome bijeffecten zoals meer licht, een heel ruimtelijk gevoel. Mocht er nog ooit iets aangepast moeten worden dan gaan we graag weer met dit team aan de slag Annemarie en Nonny

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: