U bevindt zich hier: Home » Aanleggen van tuinen

Tuin aanleggen

Aanleggen van moderne tuinen

Modern tuinontwerp? 

 Wilt u ook genieten van een moderne design tuin. laat dan eerst een passend tuinontwerp maken.

De voordelen van een tuinontwerp zijn dat je een duidelijk beeld krijgt hoe de tuin er uit gaat zien . 

De kosten van de tuin worden door middel van een tuinontwerp ook helder. Bij een tuinontwerp maak je ook een bestek met de hoeveelheid materiaal die er nodig is voor de tuin.

Als deze gegevens bekend zijn kan er ook een begroting opgesteld worden. Wij adviseren u graag. Immers een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. 

 

Wij van A van spelde hoveniers leggen diverse stijlen van tuinen aan; de meest voorkomende tuinen zijn moderne design tuinen.

Hier worden moderne elementen in verwerkt met heldere lijnen, veel groenblijvers en matig kleurgebruik.

In moderne tuinen staan de lijnen en vlakverdeling op de eerste plaats.  

Deze vlakverdeling wordt bepaald door de harde elementen in de tuin, zoals sierbestrating, vlonders en waterpartijen.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek voor een tuinontwerp op maat.

info@avanspeldehoveniers.nl  Telefoon 0650483765 0135113782 

Foto's

Moderne overkapping met keramische tuintegels Strakke moderne design tuin Binnen tuin met moderne tuinoverkapping en buitenhaard Luxe tuinoverkapping Moderne tuinen met veel groen en duurzame materialen Watermuur van steenstrips en een strakke waterbak tuinontwerpen creactief met kleine ruimte in knusse stadstuinen Utrecht Waalwijk Den Bosch Reeshof Maaspoort Maasdriel Vlijmen Nieuwkuijk Kerkdriel strakke rvs waterbak buisbreedte40mm opgevoegd met grijze cement Moderne tuin?  een betonvloer uit een stuk met voegen. Betonvloer gevlinderd voor een bijzondere bestrating looppad van 200*100 van betonsteen antrasiet strak tuinontwerp in Chaam Poppel Baarle Nassau Belgie Hoge en Lage Mierden Tuinoverkapping met keramische buitentegels. Plantenbakken met gras en bamboes Moderne tuin in Kaatsheuvel Natuursteenvloer van marmer onder de overkapping
Werkzaamheden:
OntwerpTuin AanlegTuin BestratingTuin OnderhoudBomen rooienVijveraanleg
Deel deze pagina:
Project: Keramische buiten tegels leggen op de juiste ondergrond in Tiel
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Marcel 3 jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 03-02-2011 voor- en achtertuin plus oprit en t in Vlijmen Antoon heeft bij ons een offerte gemaakt voor de hele voor en achtertuin alsmede voor het opnieuw bestraten van de oprit en het terras achter. Hij had een concurrerende prijs maar wat nog veel belangrijker was een goed inzicht en idee├źn hoe de tuin in te richten wat we bij andere bedrijven misten. Het personeel is aardig en profesioneel het enige wat je hoeft te doen (hoeft niet mag wel) is af en toe een bakje koffie erin te gooien. Over het eindresultaat zijn we zeer tevreden. Positief beoordeeldReactie van de adverteerder Geplaatst op 03-02-2011 beste marcel bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf, groet antoon van spelde

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: