U bevindt zich hier: Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Ettenleur Tuin aanleggen

Tuin renoveren Etten Leur

Desing tuin aan leggen in Etten Leur door hoveniersbedrijf a van spelde

Etten-Leur, Breda ,tuin aanleggen.

In Etten-Leur hebben wij dit project opgeleverd,

Wij zijn benaderd door Lizette en Wim  om de tuin die er reeds lag te renoveren. 

De bestaande tuin viel niet meer in de smaak en het grootste stuk van de tuin lag aan zijkant, waardoor de tuin geen echte zittuin was.

Wij hebben met een passend tuinontwerp de tuin heringericht en zo ontworpen dat de tuin gezellig en ook een geheel is geworden met het huis.

De tuin ligt nu vrij van de straat en er is privacy ontstaan, door middel van een thuja haag.

Bij de achtertuin was ons gevraagd om de muren een ander look te geven.

Door middel van grof stucwerk toe te passen op de stenenmuren, zijn de stenen uit zicht gehaald en de gestucte muren zijn met een frisse gele tint geschilderd.

Om het geheel compleet te maken is een verhoogde vijver gemaakt met een afdekrand.  Om een kabbelend watergeluid te verkrijgen is er een stenenmuur geplaatst van steenstrips.

De tuin is aangeplant met diverse groenblijvende bamboe, leiperen rode esdoorn. Door de juiste planten te kiezen en te  combineren krijg je een evenwichtige tuin met veel sfeer en weinig onderhoud.

Wilt u ook weten wat wij voor oplossingen hebben ?  voor uw tuin <probleem?>

Wij beschikken over ervaren vakmensen zoals hoveniers. timmermannen, metselaars.

Welke diensten kunt u bij ons verwachten

Tuinontwerpen moderne tuinontwerpen

Bomen rooien  www.bomenrooien.com 

Zwemvijver

Tuinoverkappingen tuinschuren tuinmuren. 

Keramische buiten tegels leggen

U kunt ons bereiken via info@avanspeldehoveniers.nl 

telefoon 0650483765 0135113782

of via ons contactformulier

 

Foto's

Tuin aanleggen in Ettenleur verhoogde vijverbak in Ettenleur Tuin aanplanten vernieuwen in Etten leur Buiten stucken van tuinmuren ,daarna een frisse kleur geel op de tuinmuren geverfd in Ettenleur strakke design vijver aanleggen in Ettenleur Breda hovenier Vijver is gemaakt van poleyester, voordelen geen plooien en zeer sterk Uitzicht van de woonkamer op aan  mooie strakke vijver in Etten-leur Waterval met muurstrips we werken van een lelijke tuinmuur Design vijver aanleggen door a van spelde hoveniers Tuinadvies nodig in Ettenleur vraag naar de mogelijkheden u zult er versteld van staan wat wij kunnen maken
Project
Wim en lizette 26 april in etten leur
Werkzaamheden:
Tuin Aanleg
Deel deze pagina:
Project: Bestraten van Keramische buitentegels Mirage Waterfall
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Na de complete renovatie van ons huis was de tuin aan de beurt. Bij het surfen op het internet kwamen we Van Spelde Hoveniers tegen. De reviews waren erg goed en met name die voor het leggen van keramische tegels; iets wat wij ook wilden. Daarom hebben wij hun benaderd om over de mogelijkheden te praten. Na het gesprek met Antoon heeft hij voor ons twee ontwerpen gemaakt waar wij uit konden kiezen of zelf een combinatie van de twee maken. We waren er snel uit en na een aantal weken konden ze al aan de slag. In ruim een week, waarin het weer ons welgezind was, is oude tuin geruimd en vervangen door het door ons gekozen ontwerp. Door het personeel is erg hard en netjes gewerkt. De rommel werd telkens goed opgeruimd en tijdens de werkzaamheden is met onze wensen goed rekening gehouden. Door het personeel is erg hard en netjes gewerkt. We zijn dan ook bijzonder tevreden over het hele traject en zien uit naar het voorjaar om alles te kunnen zien groeien. Gr. Jan Corvers

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: