U bevindt zich hier: Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Dennen bomen rooien Ede

Verwijderen van Bomen in Ede

13 Abies <coniferen> bomen rooien in Ede

Coniferen bomen verwijderen Ede stronk frezen stronk verwijderen

Boom verwijderen bomen kappen boom rooien boom slopen

Boom verwijderen  hovenier boomklimmer boomrooier stobben frezen bomen rooien, rooien boom boom kappen. kap boom

boom verwijderen na storm, storm bomen ruimen

                        

Ons hoveniersbedrijf A. van Spelde is een bedrijf met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van het snoeien, kappen of rooien van bomen en het vakkundig verwijderen van de boomstronk. Indien u op zoek bent naar een goede en ervaren bomenrooier, bomenkapper of bomensnoeier voor het volledig of gedeeltelijk verwijderen van uw boom of bomen, dan bent u bij ons op het juiste adres. wij werken landelijk. Hier  zijn we aan het werk in Ede

Wij hebben zowel de vakkennis, de ervaring als het materiaal in huis om bomen op een juiste en efficiënte manier te verwijderen, te snoeien, maar ook te onderhouden. Daarnaast verzorgen wij ook graag uw tuinontwerp, kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het leggen van keramische tegels op deskundige wijze en kunnen wij u ook prima voorzien van tuinadvies.

Boom kappen/rooien

Weet u zich geen raad meer met een te grote boom in de achtertuin en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Ons hoveniersbedrijf heeft naast tuinontwerp en het leggen van keramische tegels als specialisatie het rooien/kappen van bomen. Dit houdt in dat de boom wordt verwijderd. Niet alleen binnen ons eigen werkgebied (Brabant), maar ook landelijk hebben wij jarenlange ervaring als bomenrooier danwel bomenkapper. Wij hebben jarenlange ervaring in het rooien en kappen van alle soorten en maten bomen en kunnen deze werkzaamheden op vakkundige en efficiënte wijze voor u uitvoeren. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bijvoorbeeld het onderhoud aan bospercelen of bij fabrieksterreinen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Voor een klant uit Rotterdam hebben wij een flinke boom uit de tuin gerooid. Deze boom was erg groot geworden en belemmerde o.a. het zonlicht. Met de klant is ter plaatse bekeken en besproken wat de mogelijkheden waren en hoe wij de klus zouden aanpakken. In verband met de veiligheid hebben wij bekeken welke optie het beste was.

 

Gezien de grootte en de plek van de boom is besloten de boom in delen te kappen. Als eerste is de bovenkant van de boom veilig en vakkundig verwijderd.

 

Nadat de boom was verwijderd, bleef op de plek waar deze stond nog een flinke boomstronk over. De stronk van de boom en de wortels die nog overblijven, kunnen wij er voor u op vakkundige wijze uitfrezen. U kunt dan naar wens eventueel iets nieuws op deze plek planten.

Aangezien deze werkzaamheden natuurlijk veel afval opleveren, bieden wij ook de mogelijkheid aan om de afvoer van het hout- en groenafval voor u te regelen. Natuurlijk kunt u het ook zelf afvoeren of bijvoorbeeld verwerken tot hout voor de open haard. Op deze wijze kunt u flink op de kosten besparen.

 

Wij kunnen op verschillende manieren uw boom of bomen rooien/kappen.

Wij kappen de bomen op verschillende manieren, omdat elke locatie een andere techniek met zich meebrengt.

Hoe wij te werk gaan kunt u middels foto's met beschrijvingen bekijken door op een project te klikken. Wij hechten bij al onze werkzaamheden veel belang aan uw en onze veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en service.

Voor onze werkzaamheden beschikken wij over het volgende. (prijzen zijn opvraagbaar)

- Een zager met kettingzaag.

- Een klimmer met kettingzaag.

- Een grondman zonder kettingzaag.

- Een minifrees (deze past door een poort van 90 cm).

- Een frees met traktor.

- Een vrachtwagen voorwagen.

- Een vrachtwagen met aanhanger.

- Een telescoopkraan met een maximaal bereik van 42 meter zonder jip en met jip van 52 meter (dit wordt afgenomen per uur, waarbij een minimale afname van 3 uur geldt!)

- Het afvoeren van groenafval per ton zonder transport.

Zoals u ziet zijn wij in staat om vrijwel elke boom voor u te rooien, snoeien of te kappen; zelfs op lastige locaties, zoals het project in Ede

De verschillende manieren van het rooien of kappen van een boom worden via de links hieronder nader uitgelegd.

bomen rooien met een telescoopkraan

bomen rooien met een vrachtwagen

bomen rooien dmv van klimmen

bomen met een kettingzaag of touw vrij laten vallen

bomen rooien met een verreiker.

 

Wij werken vaak met een telescoopkraan zodat er geen schade ontstaat aan de tuin en het werk veilig gebeurt.  Bomen die dichterbij staan rooien wij vaak met een verreiker.

Het voordeel van een kraan is dat alle takken over de tuin naar voren gehesen worden en daar verwerkt worden tot kachelhout, stamhout of voor de vezel.

De takken worden versnipperd en gebruikt voor groene stroom. Zo werken wij zo C02 neutraal mogelijk.

 

Kosten bomen rooien/kappen

Omdat wij veel werken met machines besparen wij flink op dure arbeidskosten. Hierdoor blijven de prijzen aantrekkelijk en wordt de overlast tot een minimum beperkt.  Vaak hebben wij niet meer dan 2 à 3 uur nodig om een boom te rooien of een tuin leeg te ruimen. Wij van A. van Spelde hoveniers helpen u daar graag bij. Voor een indicatie van de kosten kunt u het beste contact met ons leggen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en de service die wij u kunnen bieden. Of u nu op zoek bent naar een bomenkapper, bomenrooier, bomensnoeier, tuinontwerper, keramische tegellegger of bij welk tuinprobleem u ook het juiste advies zoekt: bij A. van Spelde hoveniers bent u bij het juiste adres.

E-mail: info@avanspeldehoveniers.nl 

Telefoon: 0650483765

Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte

Foto's

bomen rooien ede bomen rooien ede bomen vellen Boom kap ede bomen zagen en afkorten knotten boom kap bomen rooien boom rooien boom rooien bomen rooien ede boom verwijderen
Project
Judith en Jaap koolmees
Werkzaamheden:
Bomen rooien
Recensie:
Jaap Koolmees We zijn zeer tevreden over een de manier waarop Antoon van Spelde met zijn personeel bij mij en mijn buurman 12 bomen en 3 coniferen heeft gekapt en afgevoerd. Het team was uitstekend op elkaar ingespeeld, een geoliede machine. Het ging erg snel, in een ochtend klaar, en toch netjes. Geen schade aan de tuin en achteraf al het zaagafval in de straat opgeruimd. Een aanrader
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

jes Meer dan 6½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 07-02-2012 linde knotten in Oss in Oss Vandaag onze enorme linde na bijzonder prettig contact per mail volgens afspraak vakkundig en snel geknot zoals wij het graag wilde. Prettige betrouwbare mensen. Zeker aan te bevelen en voor ons voor herhaling vatbaar. Succes verder! Positief beoordeeldReactie van de adverteerder Geplaatst op 07-02-2012 hallo jessica, bedankt voor de opdracht voor het knotten van de boom. veel tuinplezier nu er veel meer zon licht in de tuin komt. groet antoon en de rest van het team

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: