U bevindt zich hier: Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Zwemijver in een moderne trendy Tuin

Zwemvijver aanleggen

Het aanleggen van een trendy moderne tuin met een zwemvijver

Aanleggen van een moderne strakke desing tuin in Tilburg met een zwemvijver.

 

In Tilburg zijn wij gestart met het aanleggen van een  moderne desing tuin.

In deze tuin worden bijzondere materialen gebruikt zoals stoere terras tegels van 200x100 grijs van kleur.

De oude schutting wordt vervangen door een fijnbezaagde schutting < optimale privacy>

De tuin hebben wij eerst ontworpen en verduidelijkt met een 3 tuinpresentatie.

 

In de tuin ligt een zwemvijver van 350cm breed en 850 cm lang en 140/150cm diep.

De zwemvijver hebben wij uitgegraven met een minigraver en de zwarte grond, 40 kub, afgevoerd.

Nu het gat gereed is kunnen de bodemdrains geplaatst worden, in de bouwstaalnetten.

De vijver wordt opgebouwd uit bioblokken die staan op een gewapende betonvloer van 15/20 cm dik.

 

Omdat er met bodem drains gewerkt wordt, zal er geen vuilophoping zijn. De zwemvijver en helder water wordt gegarandeerd, door de uv lampen en de filterinstallatie.

Nu de zwemvijver <bak> gereed is kan er gepolyesteerd worden, vijverpolyesteren. Het polyesteren van een zwemvijver heeft een groot voordeel.  Polyesteren is zeer sterk en bijna onverwoestbaar en in elke vorm te maken. Om de gewenste kleur te verkrijgen kan men de vijver coaten met lak. 

 

 

 

Foto's

bijzonder trendy terras aanleggen met mega betontegels 200x100x14 grijs van kleur glad. Metselen bia blokken voor een zwemvijver in tilburg reeshof Betonstorten voor een fundering voor de zwemvijver en  een tuinmuur Tilburg Uitvlakken beton en vlak maken zwemvijver, aanleggen Tilburg uitzicht van de woonkamer op de zwemvijver in Tilburg Een trap metselen met bioblokken voor een zwemvijver in Tilburg aansluiten filterinstalatie voor een heldere zwemvijver Tilburg voegen van een strakke zwarte tuinmuur. hoe een tuinmuur metselen in de tuin. tegels zijn gelegd. nu nog de zwemvijver laten polyseteren. Aanleggen van een beplanting in Tilburg bijzondere tuinen maken begint met een goed tuinontwerp fliter instalatie voor een zwemvijver Led verlichting voor sfeer in de moderne achtertuin. Aanleggen van zwemvijverfolie voor de zwemvijver in Tilburg
Project
Stijn en sandy Bax 16 maart 2014
Werkzaamheden:
Vijveraanleg
Recensie:
Na het verstrijken van jaren met gebrek aan groene vingers en na de verbouwing van ons huis, was onze tuin aan een totale make-over toe. De vraag naar een onderhoudsarme en moderne tuin als verlengstuk van ons huis werd samen met de kennis en ideeën van Antoon uitgewerkt tot iets bijzonders, waar we in eerste instantie wel even over na moesten denken. Vooral het idee van een vijver van nogal behoorlijke omvang had wat tijd nodig om te bezinken, maar het gevoel van wonen aan het water sprak ons wel aan. Antoon faciliteerde ons met het maken van de keuze door ons in contact te brengen met een andere vijverbezitter die ons vol trots en met volle tevredenheid in zijn tuin rondleidde. Uiteindelijk vergde het nog wat creativiteit om ook het kostenplaatje binnen budget te krijgen zonder aan het ontwerp afbreuk te doen en kon aanvang genomen worden met de werkzaamheden. Na aanvang van het project kwamen van onze zijde toch nog wat aanvullende ideeën die door Antoon met de nodige flexibiliteit ingepast werden door snelle en heldere kostenramingen. Met name de omslag van een gewone vijver naar een zwemvijver had een behoorlijke impact. Het team ging professioneel en netjes te werk en moesten weer en wind doorstaan tijdens de werkzaamheden. De extra aandacht en verzorging door de vrouw des huizes werden dan ook door het team zeer gewaardeerd en dankbaar in ontvangst genomen waardoor de motivatie om er iets heel moois van te maken op hoog niveau bleef. Toch kon niet voorkomen worden dat de overvloedige regenval tot enige vertraging in het totale project leidde, maar het eindresultaat is belangrijker dan een paar weken ongemak. En het eindresultaat mag er wezen! we zijn heel tevreden over het eindresultaat, het team en de no-surprise werkwijze van Antoon. Afspraak is afspraak en geen verrassingen en gezeur over extra kosten vanwege meerwerk waarover niet vooraf afspraken zijn gemaakt. Bedankt, en laat nu de zomer maar komen.

Groet,
Stijn
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

We hadden een forse ceder in onze achtertuin staan die gerooid moest worden omdat hij gevaar opleverde voor de omgeving. Ik heb diverse offertes aangevraagd, maar de reactie van Antoon van Spelde sprong er zonder meer uit: hij belde me direct op, stelde de juiste vragen om zich goed op de hoogte te stellen van de situatie en stuurde diezelfde dag nog een heldere en goed gespecificeerde offerte. Dat gaf vertrouwen. In zijn calculatie was hij ervan uitgegaan dat hij verschillende werkzaamheden in de regio zou kunnen combineren (waardoor de prijs heel redelijk was) maar uiteindelijk kwam hij, omdat er spoed bij was, speciaal voor deze opdracht helemaal vanuit Udenhout naar Weert, weliswaar zonder hoogwerker maar wel met een soort van alpinistenuitrusting. De werkzaamheden werden rustig maar toch heel vlot uitgevoerd en het zag er in mijn ogen allemaal heel veilig en professioneel uit. En best wel spectaculair. Een genot om naar te kijken. Daarbij was het ook nog eens een leuk en gezellig team waarbij Antoon, soms hoog vanuit de boom, de touwtjes letterlijk en figuurlijk strak in handen hield. Tak voor tak verdween en na een uurtje of 5 was de boom weg. Vervolgens werd de stronk nog weggefreesd en het daardoor ontstane gat werd opgevuld met tuinaarde. Na afloop werd alles keurig afgevoerd en opgeruimd. Kortom: perfect!

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: