U bevindt zich hier: Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Vijveraanleg » Aanleggen van een vijver

Het Aanleggen van een vijver

Hoe leg ik een vijver aan met Rubberfolie

 

 

Aanlegen van een vijver.

Zet eerst met een piketpaaltjes de afmeting uit.

Graaf het gat op diepte minimaal 120cm diep.

graaf het vijvergat als een trapje omlaag beginnen met de zijkant van 30/40 cm, zo werk je het tot een diepte van 120 cm.

Als je de vijver als en trap omlaag graaft kun je verschillende vijverplanten kwijt.

elke plant heeft zo zijn eigen diepte om goed te kunnen groeien.

Stel de zijkanten met hardhouten paaljtes en een hardhoutkantplank waterpas.

Hoe bereken je de vijverfolie. je pakt de langste lengte en de langste breedte. tel hier de 2x de diepte bij op en nog 25 cm extra voor de zijkanten.

controleer de aarde op scherpe delen, leg de rubberfolie in het gat en vul dit met water.

Voor meer vragen bel of mail gerust info@avanspeldehoveniers.nl

 

groet antoon

Foto's

uitgraven van een vijver, aanleggen van een achtertuin in breda leggen van rubberfolie, het aanleggen van een achtertuin met vijver in breda hovenier Het plaatsen van vijverplanten in de vijver, aanleggen van een achtertuin met vijver in breda het plaatsen van stapstenen in de vijver, op de rubberfolie storten wij een 10 cm dikke laag beton, zodat wij hier bia blokken als fundering kunnen gebruiken om de stapstenen te laten zweven  in het water hoe leg ik een heldere vijver aan in tilburg, breda vught en eindhoven. hoe maak ik een strakke  vijver bak, op de foto ziet u een muurtje van kalkzandsteen, hier in leggen wij later de rubbervijverfolie op, strakke vijver maken in vught rosmalen goirle strakke vijverbak verhoogd, bekleed met natuursteen. hoe maak  ik een heldere strakke waterpartij, in turnhout west malle Aanleggen van een strakke vijver in gorle, op de folie metselen wij vijver muurtjes op, voor een strak beeld
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Beste a van spelde hoveniers, U heeft een positieve beoordeling ontvangen bij uw advertentie in de groep Diensten en Vakmensen op Marktplaats. Op 21 okt. '12 is door het volgende over u geschreven: Beoordeling: Wij hadden een verouderde tuin van 13 in een dozijn, en wilden deze graag veranderen. Antoon en zijn medewerkers hebben er; rekening houdend met onze wensen ; een echte metamorfose van gemaakt die naadloos aansluit aan onze serre en het huis. Vanaf ontwerp, aanleg en oplevering zijn wij erg tevreden over dit professionele bedrijf. Vooral de watermuur is een juweeltje geworden ,ook een ontwerp van Antoon zelf.

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: