U bevindt zich hier: Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Tuin Bestrating » Keramische buitentegels leggen

Keramische buitentegels leggen

Leggen van keramische tegels voor buiten

Keramische tuintegels buiten leggen.

 Het leggen van keramische buitentegels in een laag split 2/6mm

Keramische buitentegels 60x60x2 leggen. Wij werken landelijk om de tegels op de juiste manier te leggen. Vraag gerust om het juiste legadvies,  wij als hoveniers hebben de juiste ervaring. 

 Het leggen van keramische tuintegels.

Deze methode kan alleen plaatsvinden bij een draagkrachtige ondergrond zoals klei en zand. Wilt u ook genieten van een mooi terras zorg dan  voor een goede ondervloer, zodat door weersomstandigheden de minste kans bestaat om het terras te beschadigen.

 

 

 

Wij leggen gebakken tegels op een fundatie van 15 cm gebroken puin zonder nul fractie voor een goed doorlatende structuur, dit wordt goed aangetrild. Over de gebroken puin verwerken wij een betonnetje om het schuren tegen te gaan. Over het gebroken puin storten wij een cementdekvloer van circa 5/7 cm dik, nu de netten en de de cementdekvloer klaar zijn , kunnen de tegels er in geklopt worden.

Wanneer de cementdekvloer gereed is kunnen  de tegels er op vast gelijmd worden met speciale buitenlijm <branden>. Het leggen van de tegels gebeurd met een rubberen hamer en draad. Als de tegels vastliggen en de lijm is opgedroogd kunnen de terrastegels afgevoegd worden met een voeg die geen waterdoorlaat, zodat er geen vocht onder de tegels kan komen, hierdoor vriezen de tegels minder snel los. Want vocht is de grote boosdoender die vorst schade veroorzaakt.  Daarom leggen wij de tegels op een gedraineerde ondergrond. De meeste steenhandelaars adviseren om het op zand te leggen. Waarom omdat deze methode stukken goedkoper is maar geen lange levensduur heeft. Wij leggen dus geen keramische buitentegels op zand omdat dit gewoon weg niet kan. Legt u  de tegels binnen in de woonkamer ook op zand ? nee toch...  Buiten staat er altijd het weer op zoals regen, grote temperatuurverschillen zoals met de zomerse dag als er vol de zon op staat kan het makkelijk 50 graden worden. of wanneer het echt winter is zoals -20 moet het terras er ook tegen kunnen.

Wij werken landelijk om keramische terrastegels te leggen. Wij hebben ruime ervaring zie de projecten die reeds gemaakt zijn door ons.

 Keramische terrastegels leggen Oisterwijk summie stone 90 m2

 Keramische buitentegels leggen in Almere Mirage sundeck  banenverband 30x120 en  60x60  90m2

 Leggen van keramische buitentegels in Helmond 60 m2

 Het plaatsen van een keramisch buitenterras in Amsterdam van 60x60 tegels 40 m2

 Keramisch terrastegels leggen in Den Bosch <maaspoort> 20 m2

 Keramische buitentegels Tabbaco in Tiel 40 m2 

 Keramische buitentegels leggen  Gilze Rijen 38 m2

 Keramische terrastegels leggen Den Bosch 40 m2 

 Keramische buitentegels leggen in Halsteren <Bergen op Zoom> 35 m2

 Keramische tegelvloer buiten leggen in Someren 20 m2

 Keramische tegels leggen in Drunen 120 m2

Ook benieuwd wat het aanleggen van keramische buitentegels kost. dan kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvraag indienen. of bel direct met 0650483765 of 0135113782 wij zijn de specialist in keramische tegels leggen. direct mail info@avanspeldehoveniers.nl

voorbeelden

   

  

Foto's

Het leggen van keramische buitentegels in Vught op een  cementdekvloer tegelafmeting 60x60x1 of 60x60x2 Het leggen van een cementdekvloer op het gebroken puin met er in een betonnetje Het leggen van keramische tegels voor buiten in Vught Het lijmen van gebakken tegels op een cementdekvloer voor buiten Invoegen van een keramische tegelvloer voor buiten met een afmeting van 60x60x1  tegels kunnen ook 60x60x2 dik zijn Gebakken tegels voor buiten Aantrillen van gebroken puin zonder nul fractie, omdat er geen nul fractie meer in zit kan het eventuele vocht uit de vloer lopen Keramische tegels leggen buiten, welk legadvies keramische tegels leggen, welke ondergrond moet ik gebruiken keramsche tegels voor binnen en buiten Tilburg keramischte tegels vakkundig leggen.Breda terrastegels van keramische buitentegels in diverse maten
Project
Leginstructie keramische tuintegels
Bron:
Fam Geene Vught
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

We liepen al langer rond met het idee om de achtertuin eens op te laten knappen. Na wat rondkijken op internet kwamen we bij Antoon van Spelde uit. Na ons telefonisch contact kwam hij dezelfde avond al langs om onze wensen te inventariseren. We wilden in ieder geval een overkapping met daarin een open haard, hoge bloembakken en mogelijk ook keramische tegels. Op basis van deze wensen heeft Antoon een heel mooi ontwerp, met verrassende elementen gemaakt, compleet met een beschrijving van de te gebruiken materialen. Een paar weken na ons akkoord werd er gestart met het grote tuinproject. Het leuke en vriendelijke team heeft bijna 6 weken hard gewerkt en er een geweldig mooie tuin van gemaakt. Alles was bespreekbaar en als we ergens aanpassingen wilden was dat geen enkel probleem. Wij gaan een mooie zomer tegemoet in onze nieuwe tuin

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: