U bevindt zich hier: Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Tuin aanleggen hovenier Udenhout

moderne strakke tuin in Udenhout

moderne tuin met hardstenen tegels 80x80 modern waterelement en kunstgras

Strakke onderhoudse vrij achtertuin aanleggen.

Wilt u ook uw achtertuin laten veranderen maar u weet niet hoe te beginnen..

Wij hebben jaren lange ervaringen in het herinrichten van de tuin.

De  tuinen worden onderhoudsvriendelijker gemaakt. met meer groene planten en mooie sierbestrating.

Zoals keramische tegels, natuursteen of gewone betontegels.

Een mooie tuin aanleggen begint bij een goed tuinontwerp. Dit kunnen wij voor u maken. Als u al zelf een mooi tuinontwerp heeft kunnen wij altijd uitrekenen wat het gaat kosten en welke eisen u stelt aan de kwaliteit.

Een tuin aanleggen begint met een goed grondwerk.

Wij stoppen onder betontegels altijd tussen de 15 en 20 cm  gebroken puin.

Een tuin moet ook een mooi element hebben om naar te kijken bv een mooi modern waterelement

of een mooie border met bloemen.

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen vraag dan online een afspraak en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bellen of mailen kan ook 0650483765 0135113782   info@avanspeldehoveniers.nl  

Foto's

modern waterelement in een strakke tuin in Udenhout door a van spelde hoveniers modern waterelement van muurstrips. het waterelement is 180 cm hoog en 120cm breed, onder een waterbak spiegelvijver met waterplanten moderne waterelementen, het waterelement is opgebouwd uit steenstrips en een rvs watergoot. de kalkzandstenen muur eerst voorlijmen en dan de steenstrips er tegen lijmen. Amsterdam Utrecht Rotterdam Den Haag Rijswijk Delft aanleggen van kunstgras onder het kunstgras liggen valdempende matten voor een stabiel vlakke vloer. kunstgras leggen en plaatsen in Tilburg Breda Eindhoven Vught Den Bosch aftrillen ondergrond voor kunstgras waterpas maken ondergrond met waterpas leggen van kunstgras op een zandbed in Tilburg Eindhoven Waarle Geldrop Udenhout Breda plaatsen van onderplanten voor kunstgras, zonder onderplaten is er kans op gaten en kuilen in het kunstgrasveld Tilburg Eindhoven Waarle Turnhout Poppel leggen van kunstgras, plaatsen van een strak waterelement in Goirle Poppel Turnhout Chaam Ulvenhout Gilze Rijen Dongen muurstrips leveren en aanbrengen in tilburg, gorile poppel brabant hovenier uitzetten van de tuin, uitzetten van de tuin doe je met een haakse hoek waterpas instrument lijntjes hoe bepaal ik het afschot voor straatwerk strakke waterbak met een nieuwe stijl waterelementen in Tilburg Goirle Dongen Vught Oisterwijk Moergestel hovenier mooie tuinen maak je zo Tilburg Oisterwijk Goirle Best Breda
Project
rob en mirande van spelde
Werkzaamheden:
Tuin AanlegVijveraanleg
Recensie:
Nadat we de offerte hadden besproken en goedgekeurd, wilde Antoon al snel beginnen met het aanleggen van onze strakke moderne tuin met watermuur.
Hij moest helaas alleen nog even wachten, want er moest eerst nog een veranda geplaatst worden.
De veranda werd op een donderdag geplaatst en vrijdags werd de ‘oude’ tuin al leeggehaald, zodat ze al snel konden beginnen aan de opbouw van onze nieuwe tuin.
Het tuinhuisje wat er al stond, hebben ze opgehoogd en verplaatst. We hadden niet verwacht dat dat kon. De aanleg van onze nieuwe tuin, daar hebben ze ongeveer 1,5 week over gedaan en het resultaat vinden we echt super. De kleine opleverpuntjes die er waren, zijn goed en snel afgehandeld.
Antoon en team, bedankt!


Groetjes
Miranda en Rob
Bron:
2 november 2/11/12 via kenissen
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Referentie A van Spelde hoveniers. Boom rooien 22 meter in Amsterdam. Wij hadden en heel hoge Canadese populier te rooien in een smalle achtertuin in Amsterdam. De boom had een omtrek van bijna 4 meter en was 22 meter hoog. Er was geen achterom aanwezig dus de boom moest over het huis en een monumentale kerk heen worden getild. Ook moeste de kraan in een smalle straat met weinig manoeuvreer ruimte worden opgesteld. Was de straat niet te smal voor de hoge kraan? Is het huis niet te hoog. Staat de kerk niet te dicht bij? Staan de andere bomen niet in de weg? Het leek allemaal onmogelijk omdat er veel obstakels waren. Na een zoektocht op internet kwamen we bij Antoon terecht. We vroegen ons alleen af waarom we een bedrijf uit Udenhout helemaal naar Amsterdam moesten laten komen om de boom te rooien. Onderschat hij de situatie niet? En waarom hij ondanks de afstand en de moeilijkheid van de klus toch de scherpste offerte had uitgebracht. Op zijn website was een recensie te lezen van een klant die zich hetzelfde had afgevraagd en geen spijt van haar keuze had gehad. Dus besloten we met Antoon in zee te gaan. Na afloop wisten we waarom hij zo, n scherpe offerte kon uitbrengen. Antoon doet het zo ongelofelijk vakkundig, veilig en goed georganiseerd dat hij die prijs kan hanteren. Je zag dat het niet de eerste keer was dat hij in de boom hing om die in stukken te zagen. Hij hield het hoofd koel bij de problemen die er bij het plaatsen van de kraan even dreigden te ontstaan. De kraan werd in de omgeving van Amsterdam gehuurd. Ook de vergunning heb je geen omkijken naar die wordt door hun geregeld. Allemaal keurig gedaan en veilig. En alles netjes achter gelaten. Door de goede ervaring met Antoon ook maar een ontwerp laten maken voor de aanleg van de tuin. Na een week kwam hij met een verrassend ontwerp op de proppen. Hij denkt mee over de kosten en de keuzes die gemaakt moesten worden. Bovendien zijn het nog aardige mannen ook. Een echte aanrader!!! Ben benieuwd naar de aanleg van de tuin eind van de maand Geertje Bierma 6/5/2014

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: