U bevindt zich hier: Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » moderne strakke design tuin in Tilburg

Tuin aanleggen Tilburg

tuinaanleg in Tilburg wijk de blaak door a van spelde hovenier

 Renoveren achtertuin in Tilburg  wijk de blaak.

 

Het renoveren van een achtertuin in  Tilburg.

Wij hebben de tuin aangelegd volgens  een aanwezig tuinontwerp.

In dit tuinontwerp is gekozen voor strakke heldere lijnen met schellevis-bestrating 50x100x5.

In de tuin is ook een zeer strakke betonmuur aanwezig als blikvanger. in de betonmuur zit een waterelement  met 6  kleine fontijntjes.

Wij hebben de gehele oude achtertuin leeg geruimd.

Zoals verwijderen oude hagen beplanting, uitbreken oud straatwerk. verwijderen bomen.

Nu de oude tuin weg is,  kan er een  nieuwe tuin gelegd worden door een hoveniersbedrijf.  

De volgende fases komen hier in beeld bij het aanleggen van een nieuwe achtertuin.

Uitzetten tuin van af een tuinontwerp, zoals lijnen en de hoogte

Wij hebben in deze strakke moderne tuin het gehele grondwerk gedaan,  zoals curnetten uitgraven tot 25 cm diep opvullen met zand en gebroken puin voor een goude fundatie.

Het leggen van de bestrating in deze tuin met schellevis-betontegels 50x100 en schellevis-betonbanden 15x15x70. cm

Het plaatsen van een bekisting en het storten van een grijze strakke betonmuur.  In de betonmuur zit een rvs waterelement.

Nu de harde elementen aanwezig zijn in de tuin zijn wij begonnen met de aanleg van de beplanting en het grasveld

In de borders verwerken wij compost voor een beter  humusgehalte in de grond en een beter bodemleven.

Wanneer de bemesting in de grond is verwerkt kunnen de planten gezet worden.  

In deze tuin staan onder andere taxes, lavendel  bamboes, en diverse kleur gevende vaste planten.

Er onbreekt enkel het groene grasveld. 

Dit hebben wij ook verzorgd.  

Eerst de ondergrond goed vlakharken ,walsen en dan het leggen van de graszoden.

Bent u ook benieuwd geworden wat het aanleggen van deze tuin kost.

vraag hier dan om een vrijblijvend gesprek of bel direct 0650483765   0135113782

Mailen kan ook info@avanspeldehoveniers.nl  

Foto's

rvs water element in Tilburg  a van spelde hovenier achtertuin met grassen, siergrassen strakke betonmuur in Tilburg door a van spelde hovenier. We hebben eerst een bekisting gemaakt om het in deze vorm te krijgen strakke tuin inTilburg a van spelde hovenier voortuin met gras ,siergras carex morwii schellevis-betontegels 50*100 antrasiet inTtilburg hovenier betonband 15*15*75 schellevis in Tilburg a van spelde hovenier schellevis pad 100*50 antrasiet hovenier Tilburg monteren rvs water element in Tilburg door a van spelde hovenier rvs water element strak beton door a van spelde hovenier in Tilburg 2 maanden later groen gras bamboe op de achtergrond betonmuur 70x50x350 vaste planten border met geurdende lavendel dw p9 hoe het was, zo troffen wij de tuin aan er is een tuinplan opgesteld door plan 10 .Wij hebben de verdere uitvoering gedaan van leeg ruimen tuin tot compleet aanleggen in Tilburg Eindhoven Breda Vught Den Bosch uitvoering werkzaamheden in de tuin is gebracht ophoogzand schelpenzand vulzand. 15 cm dik, hier ziet u ook schellevisbanden 15*15*075 Tilburg hovenier Breda Eindhoven Waalwijk Den Bosch stellen van de bak voor de betonmuur met rvs waterelement de platen zijn van aziatisch multie betonplex de wanden zijn ingeolied met bekistingsolie maken bekisting voor betonmuur strak en modern tuinontwerp groen gras juiste bemesting, verhoogdegrasveld van 10 cm maairand van schellevis-beton tuinontwerp taxus baccate maat 40/60 en 150/175 met kluit looppad van schellevis-tegels 100*50 antrasiet met er langs een border van lavendel
Project
strakke tuin in Tilburg door a van spelde hovenier
Werkzaamheden:
Tuin Aanleg
Deel deze pagina:
Project: Renoveren voor- en achtertuin in Drunen
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Met dank aan Antoon, Johan, Juri, Chris, Mitchell voor de geweldige tuin. In 2012 besloten wij de tuin eens flink aan te pakken om deze meer onderhoudsvriendelijk te maken. Op internet vonden we hoveniers bedrijf Van Spelde uit Udenhout, welke goede referenties had. Een nieuwe tuin aanleggen doe je niet vaak en je laat een paar bedrijven komen om meer thuis te geraken wat de mogelijkheden zijn, hoe wordt meegedacht en hoe deze idee├źn worden uitgewerkt. Antoon was de eerste keus omdat hij precies begreep wat we wilden, snel reageerde, met een mooi ontwerp kwam van een strakke tuin die paste bij ons huis en een prijs offreerde die acceptabel was. Er waren verschillende elementen in de tuin die vakmanschap vereiste zoals het ruimen van de oude tuin, het uitzetten van de nieuwe tuin volgens het ontwerp, het aanleggen van de vijvers, de bestrating, verschillende soorten metselwerk en uiteindelijk de beplanting. Half februari in 2013 werd het werk aangevangen en in weer en wind werd er hard gewerkt om de tuin steeds meer vorm te geven. Door het slechte weer moest het werk enige tijd worden stilgelegd omdat nieuw metselwerk geen vorst verdraagt. Het was in die periode meer winter dan lente, het team van Antoon zorgde ervoor dat de vertraging beperkt bleef en was druk bezig ook al waren de temperaturen vaak meer geschikt om binnen te zitten bij de verwarming dan buiten te werken. Ik heb bewondering voor het enthousiasme waarmee gewerkt werd, nooit gehoord dat er gezeurd werd dat het te koud was. Ook heb ik nooit gemerkt dat het werk werd afgeraffeld, snel verdienen ten koste van de kwaliteit. Er werd doorgewerkt en hard, toch heeft het tot Pasen geduurd voordat de tuin kon worden opgeleverd. Eind mei werden de laatste puntjes op de zgn i gezet. Ik moet zeggen het resultaat is naar volle tevredenheid. We genieten nu van een geweldige tuin die aan al onze wensen voldoet. Een woord van dank is op zijn plaats voor het geweldige en professionele team van Antoon welke zonder uitzondering hebben bijgedragen aan een prachtige tuin waar wij nog lang van zullen genieten. Met vriendelijke groet, Ben Corstiaans

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: