U bevindt zich hier: Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Tuin aanleggen

Complete tuin aanleg in de Reeshof

Aanleggen van een achtertuin in de Reeshof 10x5 meter

 

 

Aanleggen van een achtertuin in Tilburg

 

Wilt u ook genieten van een mooie tuin maar weet u wat de kosten zijn om een tuin te laten aanleggen.

Wij A van Spelde Hoveniers weten door 17 jaar ervaring wat een tuin kost als u al een passend tuin plan heeft.

Heeft u nog geen tuinontwerp dan kunnen wij dit voor u maken.

Als u of wij de tuinplannen klaar hebben kunnen wij vertellen wat de tuin gaat kosten,

Veel straatwerk en bouwkundige elementen kosten meer dan alleen een gazon.

 

Ook benieuwd wat wij voor kunnen betekenen, vraag hier om een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kunnen wij voor u betekenen,

Leegruimen van de tuin.

Sierbestrating leggen.

Schuttingen plaatsen.

Vijvers aanleggen.

Beplanting.

Vlonders en moderne tuinhuizen plaatsen.

Wij zorgen ervoor dat alle tuinwerkzaamheden bij ons bedrijf plaats vinden ,zodat u er geen omkijken naar heeft.

Bel nu voor een afspraak 0650483765  0135113782 offerte op maat

Foto's

leveren en plaatsen van bamboegrassen, leveren en verwerken bestrating door vakkundige stratenmaker in de wijk de Reeshof ronde vormen in de tuin, netjes afgewerkt door inslijpen met diamantzaag,  leveren en verwerken kalkvrij metselcement de vlonder is in elkaar geschroefd met igel- klemmen zodat er geen storende rvs schroeven in beeld zijn wijk de Reeshof en de Blaak beplantingsplan, tuinontwerp, sfeervol strak rustig heldere lijnen, tuinontwerpen in de Reeshof en Tilburg Veldhoven bamboebegrenzer geplaatst voor ongewenste uitgroei diepte 60 cm van hardkunststof, tuin advies tuinontwerp op maat offerte op maat tuinontwerpen en tuinadvies in PoppelCchaam Goirle Baarle-hertog Breda Reeshof Tilburg noord Udenhout Oisterwijk Berkel Enschot Dongen Drunen Waspik Kaatsheuvel de Moer lage en hoge Mierden tropische tuin, offerte op maat, tuinadvies tuinontwerpen in de Blaak hetZzand Wandelbos oude Waranda  Loven Zorgvliet de Reit de Schans Vlashof de lijnse hoek Witbrand Koolhoven
Project
aanleg tuin in de reeshof
Werkzaamheden:
Tuin Bestrating
Recensie:
gjm.vos 8 maanden actief op Marktplaats | Geplaatst op 09-06-2011 Aanleg gehele achtertuin in Tilburg Na het aanvragen van diverse offertes werd ik al snel benaderd door A.vanSpelde Hoveniers. Na het maken van een afspraak is er een offerte opgesteld die qua prijs en kwaliteitsbeschrijving eruit sprong. Zeer goed prijs/kwaliteitsverhouding. Eveneens heb ik naar onderstaande referenties gekeken die alleen maar positief waren. Het bedrijf hield zich aan de lay-out die wij hadden voorgesteld en ze kwamen niet met hele andere plannen wat andere partijen wel deden.

De opdracht hielt in: het aanleggen van 18m2 bestrating in natuursteen, beplanting, vlonderterras van Bankirai hardhout. De mannen zijn vakkundig en werken zeer netjes. Ze werken met kwalitatief goede materialen en gereedschappen. Vandaag kunnen we voor het eerst over de tegels lopen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en kan het dan ook iedereen aanraden.
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

"Via mond-op-mondreclame en na zoeken op de betreffende website kwamen we bij Antoon van Spelde terecht om onze tuin van een nieuw uiterlijk te voorzien. We zochten juist iemand die tuinen ontwierp en aanlegde zonder daarvoor de hoofdprijs te vragen. Verder was het voor ons belangrijk dat de betreffende hovenier ook ervaring had met kleinere tuinen en niet alleen met tuinen van 1 hectare groot. Na contact gelegd te hebben hadden we snel een afspraak met Antoon en konden we onze wensen voor de nieuwe tuin op tafel leggen. Het ontwerp waar Antoon uiteindelijk mee terug kwam voldeed aan al onze eisen. Het was kindvriendelijk, romantisch ingericht en we kregen er zelfs een grotere tuin voor terug. De uiteindelijke aanleg verliep voorspoedig met vriendelijke mensen. Tussen de werkzaamheden door waren er nog genoeg aanpasmomenten die je in overleg kon laten uitvoeren. We hadden een dode conifeer tussen de haag zitten maar zelfs die werd snel ingeruild voor een gezonde boom. Daarnaast hebben we een mooi waterelement in de tuin gekregen wat voor een mooie sfeer zorgt. Het was prettig en prima zakendoen met Antoon van Spelde en kunnen het meerdere mensen aanraden"

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: