U bevindt zich hier: Home » Aanleggen van tuinen » Tuin Kunst

Tuin Kunst

Kunst in de tuin? Jazeker! A. van Spelde Hoveniers kan voor u  zorgen voor een extra persoonlijke invulling van uw nieuwe tuin door middel van een kunstwerk. Net als een tuin is kunst een gevoelskwestie. Zien en voelen gaan in beide samen. De persoonlijke ervaring is waar het om gaat Kunst is dus een ideaal middel om uw tuin NOG persoonlijker te maken. Een goed kunstwerk in de tuin op een mooie plek geeft toch iets extra's.

 

Wij geven adviezen over: welke kunst het meest geschikt is en wat er voor nodig is om een geschikte plek voor kunst in de tuin te creëren. Net als planten vragen ook kunstwerken om een goede standplaats. Door onze connecties met verschillende kunstenaars en leveranciers zal het resultaat schitterend worden.

Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Jaap Koolmees We zijn zeer tevreden over een de manier waarop Antoon van Spelde met zijn personeel bij mij en mijn buurman 12 bomen en 3 coniferen heeft gekapt en afgevoerd. Het team was uitstekend op elkaar ingespeeld, een geoliede machine. Het ging erg snel, in een ochtend klaar, en toch netjes. Geen schade aan de tuin en achteraf al het zaagafval in de straat opgeruimd. Een aanrader

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: