U bevindt zich hier: Home » Aanleggen van tuinen » Tuin Kunst

Tuin Kunst

Kunst in de tuin? Jazeker! A. van Spelde Hoveniers kan voor u  zorgen voor een extra persoonlijke invulling van uw nieuwe tuin door middel van een kunstwerk. Net als een tuin is kunst een gevoelskwestie. Zien en voelen gaan in beide samen. De persoonlijke ervaring is waar het om gaat Kunst is dus een ideaal middel om uw tuin NOG persoonlijker te maken. Een goed kunstwerk in de tuin op een mooie plek geeft toch iets extra's.

 

Wij geven adviezen over: welke kunst het meest geschikt is en wat er voor nodig is om een geschikte plek voor kunst in de tuin te creëren. Net als planten vragen ook kunstwerken om een goede standplaats. Door onze connecties met verschillende kunstenaars en leveranciers zal het resultaat schitterend worden.

Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

We zijn heel erg tevreden over A van Spelde hoveniers voor het verwijderen van 3 grote bomen van onze achtertuin in Rotterdam, Antoon is heel flexibel en meewerkend (we wilde eerst maar 1 boom, daarna 2, en daarna 3...alles was te regelen). Een duidelijk offerte, we hadden niks hoeven doen. Antoon heeft de gemeente geregeld, de straat was afgesloten, de kraan is precies op tijd aangekomen en het werk was snel gedaan. Heel gezellig, professioneel, ik wil A van Spelde zeker opnieuw gebruiken voor alle problemen in onze tuin. Gr, Colin en Barbara, en Bart en Ellis!

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: