U bevindt zich hier: Home » Aanleggen van tuinen » Tuin huizen tuin prieelen tuinafscheidingen tuin schuttingen

Bouwkundige werken

Naast de aanleg van tuinen en het onderhoud ervan heeft hoveniersbedrijf A.v. Spelde de beschikking over een vakkundig metselaar, hierdoor is het mogelijk de meest uiteenlopende bouwwerken in en om uw tuin te realiseren.


Tuinmuren met of zonder hout, poeren en kolommen naast uw oprit en het hangen van poorten zijn enkele voorbeelden hiervan.


Metselen van putten, siermuren en de aanleg van keermuren waardoor er een prachtig hoogteverschil in uw tuin ontstaat zijn andere opties.


Als u zelf ideeën hebt zijn die natuurlijk altijd bespreekbaar en te realiseren.

Foto's

poortpinanten fundering 80*80*40 met bouwnetten 15*15*5mm met betonnen afdekplaat met waterhol tegen drup van regenwater overkapping van hardhout afmeting 8 lengte en 300 breed de palen zijn van 12*12 bangkiri de rest van de overkapping is ook uitgevoerd in hardhout dakbedekking van pvc folie met 20 jaar garantie plaatsen balklaag voor een overkapping tuinoverkapping in Tilburg Oisterwijk Waarle Breda Vught Moergestel afwerken tuinoverkapping in Loon op Zand  Eindhoven Waalwijk Dongen Goirle Best Berkel Enschot tuinmuur hoogte 180 cm lengte 350 cm in strakke tuin met grind in de wijk de blaak tilburg vught eindhoven oisterwijk modern tuinmuren met metselstenen 150*150*40 en 600*150*40 in strakke tuin met grind moderne hardsteen tegel formaat 40*60 met weelderige beplanting strakke tuin met grind moderne tuin strak ontwerp ontwerpen offerte op maat hovenier offerte tuinmuur met rvs waterval strakke moderne tuin gebouwd met metselstenen de muur is geschilderd antrasiet strakke vijver met randafwerking in de vijver muurtjes langs de zijkant een zwevende vlonder en betontegels 200*100 met facet tilburg hardhouten vlonder met igelsysteem geen schroeven in het zicht tuinontwerp strak en modern grind tuin hovenier tuinmuur met rvs waterval tuinmuur lengte 600x 80 betontegels 100*100*14 op de voorgrond tegels 200*100 strakke tuin met grind en split waterval watermuur met maaskeien rvs goot met ribbelslang zwart en aose pomp natulis 3500 liter tuinontwerp tilburg wijk de blaak vught oisterwijk berkel enschot betonmuur met rvs waterelement strak modern de  betonmuur heeft een afmeting van 100h*40b*200l  met rvs waterbak en slangen slangenklemmen en waterpompje betonmuur met schellevis tegels 50*100*6 antrasiet strakke modern tuin aangelegd door a van spelde hovenier tuinafmeting 8*12 tuinmuurtjes rond hoogte 50 cm van gebakken klinkers in ronde tuin het straatwerk is gelegd in visgraadverband met lavendel en witte anemoon
Recensie:
Armand (neem contact op) 1½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 25-04-2011 Gehel tuin in Waalwijk Wij hebben onze tuin van 112 m2 geheel leeg laten ruimen en opnieuw laten aanleggen. Alles was binnen een week gebeurd en zeer netjes! We hebben terras, borders, gazon, pergola etc aan laten leggen en alles is geheel naar wens geworden! Het zijn heel nette werknemers, van alle markten thuis, en Antoon van Spelde komt zijn afspraken na en denkt ook mee. Onze tegelleverancier kwam een dag te laat met de bilzen maar ook hier werd niet moeilijk over gedaan maar een oplossing voor bedacht. En ook in deze economische tijden is de prijs niet onbelangrijk. Wij hebben 3 offertes laten maken en A. van Spelde was het goedkoopst en als men dan ook nog deze kwaliteit levert is dat een AANBEVELER voor iedereen! Wij hebben ons Paasweekend al heerlijk kunnen genieten van onze nieuwe tuin.
Positief beoordeeld
Deel deze pagina:
Project: Leggen van gebakken tegels op een gedraineerde ondergrond
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Met dank aan Antoon, Johan, Juri, Chris, Mitchell voor de geweldige tuin. In 2012 besloten wij de tuin eens flink aan te pakken om deze meer onderhoudsvriendelijk te maken. Op internet vonden we hoveniers bedrijf Van Spelde uit Udenhout, welke goede referenties had. Een nieuwe tuin aanleggen doe je niet vaak en je laat een paar bedrijven komen om meer thuis te geraken wat de mogelijkheden zijn, hoe wordt meegedacht en hoe deze ideeën worden uitgewerkt. Antoon was de eerste keus omdat hij precies begreep wat we wilden, snel reageerde, met een mooi ontwerp kwam van een strakke tuin die paste bij ons huis en een prijs offreerde die acceptabel was. Er waren verschillende elementen in de tuin die vakmanschap vereiste zoals het ruimen van de oude tuin, het uitzetten van de nieuwe tuin volgens het ontwerp, het aanleggen van de vijvers, de bestrating, verschillende soorten metselwerk en uiteindelijk de beplanting. Half februari in 2013 werd het werk aangevangen en in weer en wind werd er hard gewerkt om de tuin steeds meer vorm te geven. Door het slechte weer moest het werk enige tijd worden stilgelegd omdat nieuw metselwerk geen vorst verdraagt. Het was in die periode meer winter dan lente, het team van Antoon zorgde ervoor dat de vertraging beperkt bleef en was druk bezig ook al waren de temperaturen vaak meer geschikt om binnen te zitten bij de verwarming dan buiten te werken. Ik heb bewondering voor het enthousiasme waarmee gewerkt werd, nooit gehoord dat er gezeurd werd dat het te koud was. Ook heb ik nooit gemerkt dat het werk werd afgeraffeld, snel verdienen ten koste van de kwaliteit. Er werd doorgewerkt en hard, toch heeft het tot Pasen geduurd voordat de tuin kon worden opgeleverd. Eind mei werden de laatste puntjes op de zgn i gezet. Ik moet zeggen het resultaat is naar volle tevredenheid. We genieten nu van een geweldige tuin die aan al onze wensen voldoet. Een woord van dank is op zijn plaats voor het geweldige en professionele team van Antoon welke zonder uitzondering hebben bijgedragen aan een prachtige tuin waar wij nog lang van zullen genieten. Met vriendelijke groet, Ben Corstiaans

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: